A Papp és Társa Lakatos Kft. megalakulása óta a kecskeméti lakatos szerkezet gyártás egyik legstabilabban fejlődő vállalata. Versenyképességünk záloga a kedvező ajánlati ár, a vállalt és betartott befejezési határidő, a teljesítési garanciák, a kiváló minőség és a korábbi referenciák. Nagy örömünkre szolgál, hogy munkáinknak többségét korábbi megrendelőinknek ajánlásai alapján kapjuk. A visszatérő partnerek száma meghaladja az 1000-et.

Küldetésünk

A Papp és Társa Lakatos Kft. alapvető küldetése az, hogy hosszú távú, tartós kapcsolatokon keresztül, partnerei, vevői szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse, nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partnerei és munkatársai megelégedettségére tevékenykedik.

Vállalati filozófia

Minden esetben arra törekszünk, hogy precíz és megfizethető partnerei legyünk ügyfeleinknek. Legfontosabbnak tartjuk a megrendelővel kialakított személyes jó kapcsolatot, mely alappillére a kölcsönös bizalom kialakulásának.

Profil

A 100%-os magyar tulajdonban lévő Papp és Társa Lakatos Kft. 2009-ben kezdte meg működését – az akkor már 20 éve működő lakatosipari kft. utódaként – azzal a céllal, hogy a piacon jelen lévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire és szükségleteire jobban odafigyelő, tudatosabb vállalkozás jöjjön létre.

Tevékenységi kör

Főtevékenységünk a fém épületelemek gyártása, továbbá szerkezeti lakatos munkák, általános lakatos munkák, rácsok, korlátok, biztonsági ajtók, kerítések, kertkapuk, zárak javítása, szerelése, fémhegesztés, lakatos ipari javítások. Munkavégzésünk az egész ország területére kiterjed.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Tevékenységünk során a megrendelőinktől komplett munkafolyamatokat, gyártási részegységeket veszünk át, ezeket önállóan végezzük el, beleértve a dolgozók irányítását, a szükséges minőség-ellenőrzést és adminisztrációt.

Széleskörű referenciákkal rendelkezünk

A hosszú évek óta folyamatos kapcsolatban lévő partnereink visszajelzése alapján bátran állíthatjuk, hogy cégünk ideális alvállalkozó, hiszen rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelői elvárásokhoz, legfontosabb célunknak az igények maximális, maradéktalan kielégítését tekintjük.

Humán tőkénk a legfontosabb

A 10-15 fős létszámú bázisunkba tartozó dolgozóinkkal igény esetén teljes létszámmal fel tudunk vonulni. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ismerik a német minőségi követelményeket és azoknak eleget is tudnak tenni. A munkavégzés hatékonyságának növelésére és minőségének folyamatos javítására, a kollégáink oktatására, továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk.

Szeretjük a kihívásokat

Az állandó fejlődés fenntartása érdekében mindig szívesen vállalunk újabb kihívásokat, egyedi megrendeléseket, melyek új feladatot jelentenek, addig még ismeretlen területre vezetnek.

Legyünk partnerek!

Ezen rövid bemutatkozással szeretnénk cégünkre felhívni figyelmüket, remélve, hogy a jövőben Önök is lehetőséget látnak egy kölcsönös előnyökön alapuló partneri együttműködésben.

  • Hagyományos gépeken történő fémmegmunkálás
  • Lakatosipari tevékenység, lemezmegmunkálás
  • Hegesztés (minősített CO, MIG/MAG, WIG, AWI)
  • Acél vázszerkezetek gyártása, szerelése
  • Egyéb technológiai szerelések, fémipari tevékenységek

Hosszú munkakapcsolatainknak köszönhetően a munkánkhoz felhasznált anyagot általában nagyobb kedvezménnyel kapjuk, így jelentős anyagár csökkenést tudunk biztosítani megrendelőinknek.

Széleskörű referenciákkal rendelkezünk

A hosszú évek óta folyamatos kapcsolatban lévő partnereink visszajelzése alapján bátran állíthatjuk, hogy cégünk ideális vállalkozó/alvállalkozó, hiszen rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelői elvárásokhoz, legfontosabb célunknak az igények maximális, maradéktalan kielégítését tekintjük.