Kecskemét, Thököly u. 36.
+36 76 476 312
RÓLUNK
LEGYÁRTJUK ELKÉPZELÉSÉT!
Papp és Társa lakatos Kft.

A Papp és Társa Lakatos Kft. alapvető küldetése, hogy hosszú távú, tartós kapcsolatokon keresztül partnerei, vevői és munkatársai szükségleteinek megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse és nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben tevékenykedjen.

Minden esetben arra törekszünk, hogy precíz és megfizethető partnerei legyünk ügyfeleinknek. Legfontosabbnak tartjuk a megrendelővel kialakított személyes jó kapcsolatot, melynek alappillére a kölcsönös bizalom.

A 100%-os magyar tulajdonban lévő Papp és Társa Lakatos Kft. 2009-ben kezdte meg működését – az akkor már 20 éve működő lakatosipari kft.utódaként – azzal a céllal, hogy a piacon jelenlévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire és szükségleteire jobban odafigyelő, tudatosabb vállalkozás jöjjön létre.

A Papp és Társa Lakatos Kft. 2009-es megalakulása óta a kecskeméti lakatos szerkezet gyártás egyik legstabilabban fejlődő vállalata.

2009
Cégalapítás

A már 20 éves szakmai sikerekkel bíró tevékenységből saját céget alapítottunk, amely célul tűzte ki a legnagyobb hatékonyság és teljesítmény elérését.

2018
Székhely váltás

A folyamatos fejlesztés és képzés meghozta gyümölcsét: a cég tevékenységének és nagyságának megfelelő, új üzem területet hozott létre.

2022
Profil szélesítés

A folyamatos fejlesztés és képzés meghozta gyümölcsét: a cég tevékenységének és nagyságának megfelelő, új üzem területet hozott létre.

Versenyképességünk záloga a kedvező ajánlati ár, a vállalt és betartott befejezési határidő, a teljesítési garanciák, a kiváló minőség és a korábbi referenciák. 
Nagy örömünkre szolgál, hogy munkáinknak többségét korábbi megrendelőinknek ajánlásai alapján kapjuk. A visszatérő partnerek száma meghaladja az 1000-et.
Kollégáink oktatására, továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk.
Legyen az acél, alumínium, horganyzott és rozsdamentes lemez termék vagy szerkezet gyártása, cégünk precíz kivitellel határidőre vállalja!
Teljes körű megvalósítás
01
Felmérés / Tervezés
02
Gyártás
03
Kivitelezés
0
%
precíz, minőségi munka
0
+
visszatérő, elégedett ügyfél
0
év
szakmai tapasztalat
0
%
magyar tulajdon
Termékeink és Tevékenységünk
Tevékenységi kör
Főtevékenységünk a fém épületelemek gyártása, továbbá szerkezeti lakatos munkák, általános lakatos munkák, rácsok, korlátok, biztonsági ajtók, kerítések, kertkapuk kivitelezése, fémhegesztés, lakatos ipari javítások. Munkavégzésünk az egész ország területére kiterjed.
Teljes körű szolgáltatás

Tevékenységünk során a megrendelőinktől komplett munkafolyamatokat, gyártási részegységeket veszünk át, ezeket önállóan végezzük el, beleértve a dolgozók irányítását, a szükséges minőség-ellenőrzést és adminisztrációt.

Széleskörű referenciák

A hosszú évek óta folyamatos kapcsolatban lévő partnereink visszajelzése alapján bátran állíthatjuk, hogy cégünk ideális alvállalkozó, hiszen rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelői elvárásokhoz, legfontosabb célunknak az igények maximális, maradéktalan kielégítését tekintjük.

Humán tőke
A 20-25 fős létszámú bázisunkba tartozó dolgozóinkkal igény esetén teljes létszámmal fel tudunk vonulni. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ismerik a német minőségi követelményeket és azoknak eleget is tudnak tenni. A munkavégzés hatékonyságának növelésére és minőségének folyamatos javítására, a kollégáink oktatására, továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk.
Kihívások

Az állandó fejlődés fenntartása érdekében mindig szívesen vállalunk újabb kihívásokat, egyedi megrendeléseket, melyek új feladatot jelentenek, addig még ismeretlen területre vezetnek.

Partnerség

Ezen rövid bemutatkozással szeretnénk cégünkre felhívni figyelmüket, remélve, hogy a jövőben Önök is lehetőséget látnak egy kölcsönös előnyökön alapuló partneri együttműködésben.